[NOT A BUG] Timezone in AMXBANS

YamiKaitou
Amxbans Developer
Posts: 257
Joined: 17 Apr 2013, 14:09

Re: [NOT A BUG] Timezone in AMXBANS

Post by YamiKaitou »

TI INDIAN wrote:ok so i got the php5.ini file but its empty ... what should i write in it .. to change the timezone
http://www.php.net/manual/en/datetime.c ... e.timezone
TI INDIAN wrote:can you come on my teamviewer
No
TI INDIAN wrote:or do u have skype? add me yagneshgusani on skype
I will not add you
TI INDIAN wrote:btw how to hide erros in amxbans?
http://php.net/manual/en/errorfunc.configuration.php
Retired, don't bug me
TI INDIAN
Posts: 24
Joined: 31 Oct 2013, 09:50

Re: [NOT A BUG] Timezone in AMXBANS

Post by TI INDIAN »

ok...seems that i am irritating you too much.. i want to say that I am a newbie to this... and all i want to ask is just steps how to hide errors.. Thanks in advance
YamiKaitou
Amxbans Developer
Posts: 257
Joined: 17 Apr 2013, 14:09

Re: [NOT A BUG] Timezone in AMXBANS

Post by YamiKaitou »

TI INDIAN wrote:seems that i am irritating you too much
When people don't listen to what they are being told, yes it does irritate me. It also irritates me when people do not use the EDIT button but instead multi-post
and all i want to ask is just steps how to hide errors.. Thanks in advance
And I showed you how
Retired, don't bug me
TI INDIAN
Posts: 24
Joined: 31 Oct 2013, 09:50

Re: [NOT A BUG] Timezone in AMXBANS

Post by TI INDIAN »

okkk....by the way let it be there... I have no idea how to fix it... because i m kindergarden at this coding.. by just showing link it wont help me.. anyways as you wish dont wanna irritate you more :-)

By the way I dont have high privileges in mysql server as i have rented it .. Thats why I am posting this errors.. otherwise i could've done it myself.. :oops:
YamiKaitou
Amxbans Developer
Posts: 257
Joined: 17 Apr 2013, 14:09

Re: [NOT A BUG] Timezone in AMXBANS

Post by YamiKaitou »

TI INDIAN wrote:okkk....by the way let it be there... I have no idea how to fix it... because i m kindergarden at this coding.. by just showing link it wont help me.. anyways as you wish dont wanna irritate you more :-)
Showing you a link to the Official Documentation is a whole lot easier than me trying to guess how your site is configured and potentially give you wrong information. If you are too afraid to do it yourself, then contact your Host
By the way I dont have high privileges in mysql server as i have rented it .. Thats why I am posting this errors.. otherwise i could've done it myself.. :oops:
Which is why I told you to go bug your host
Retired, don't bug me
TI INDIAN
Posts: 24
Joined: 31 Oct 2013, 09:50

Re: [NOT A BUG] Timezone in AMXBANS

Post by TI INDIAN »

DONE .. FIXED HURRAH THE SOLUTION TO FIX TIMEZONE using .htaccess is to just add a code

the code is

Code: Select all

SetEnv TZ America/Indianapolis
JUST ADD THIS TO .htaccess AND IT WILL WORK.. u dont have to edit anything else just.. just to add code and its done :mrgreen: :twisted:
Locked